bij Eetwinkel enZo

Lekker eten & drinken

Samen zitten wij, Theo en Miriam Reijers al ruim 35 jaar in het vak. De laatste 10 jaar heeft onze zoon Caine een groot aandeel in de onderneming en willen we ons focussen op service en kwaliteit. We hebben ons als Eetwinkel enZo aangesloten bij Eetwinkel. Een modern en verfrissend concept, speciaal ontwikkeld voor de horeca, waar verantwoorde voeding en lokale marketing een belangrijke rol speelt. Een concept voor ondernemers zoals wij, met passie en een eigen visie. De impact van het concept in ‘cafetarialand’ is groot. Zo behaalden twee Eetwinkels een nummer 1 en nummer 3 positie in de landelijke Snackkoerier Cafetaria TOP 100!

Caine Reijers, Eetwinkel enZo

in een warme omgeving

Lekker eten & drinken

Het interieur en de buitengevel zijn gerestyled en hebben een sfeervolle eigentijdse uitstraling gekregen. Een warm welkom gevoel krijg je als je bij ons binnenstapt. Het opnieuw ingerichte eetgedeelte bestaat uit 30 zitplaatsen en een apart afhaalgedeelte.

Sfeerbeeld Eetwinkel enZo

van de hoogste kwaliteit

Lekker eten & drinken

Diversiteit en kwaliteit staan centraal in ons assortiment. In de keuken worden niet alleen frites, snacks en de in Maas & Waal “wereldberoemde” Harrie van de AA schnitzel gebakken, wij voorzien ook graag in de vraag naar verse burgers, huisgemaakte kroketten, eigen gesneden biologische frites en glutenvrije en vegetarische producten.

Vers gesneden frites bij Eetwinkel enZo
Sushi-bowl, Eetwinkel enZo
Ervaar het..

Naast de traditionele cafetaria producten bedienen wij de regio met vers bereidde sushi, poke bowls, sushi-burrito`s en sushi foodboxen. Ieder weekend bereiden wij deze zelf met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Ook warme Oosterse gerechten staan bij ons op de kaart. Deze gedifferentieerde kaart stelt in ons staat om een brede regio functie te creëren waar elke klant de snackbeleving naar keuze kan ervaren.

Buiten de directe verkoop tijdens reguliere openingstijden verzorgen wij ook koude en warme buffetten, salades, broodjes, bittergarnituren, warme en koude hapjes. Zelfs een complete barbecue met aankleding behoort tot de mogelijkheden.

Met ons team staan wij voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering naar onze klanten.
Hoe we het doen? Met plezier gedreven door onze passie.

Kom jij bij ons langs om het te ervaren?