Over ons !

Samen zitten wij, Theo en Miriam Reijers al ruim 30 jaar in het vak. We willen ons focussen op de service en kwaliteit binnen onze zaak en hebben ons aangesloten bij Eetwinkel. Een modern en verfrissend concept, speciaal ontwikkeld voor de horeca, waar verantwoorde voeding en lokale marketing een belangrijke rol speelt. Een concept voor ondernemers zoals wij, met passie en een eigen visie. De impact van het concept in ‘cafetarialand’ is groot. Zo behaalden twee Eetwinkels een nummer 1 en nummer 3 positie in de landelijke Snackkoerier Cafetaria TOP 100!

In maart 2019 zijn het interieur en de buitengevel gerestyled en hebben deze een sfeervolle eigentijdse uitstraling gekregen. Een warm welkom gevoel krijg je als je bij ons binnenstapt. Het opnieuw ingerichte eetgedeelte bestaat uit 30 zitplaatsen en een apart afhaalgedeelte.

Diversiteit en kwaliteit staan centraal in ons assortiment. In de keuken worden niet alleen frites, snacks en de in Maas & Waal “wereldberoemde” Harrie van de AA schnitzel gebakken, wij voorzien ook graag in de vraag naar verse burgers, huisgemaakte kroketten, eigen gesneden biologische frites en glutenvrije en vegetarische producten.

Naast de traditionele cafetaria producten bedienen wij de regio met vers bereidde sushi. Ieder weekend bereiden wij zelf met zorgvuldig geselecteerde vis nigiri’s, maki`s en diverse inside outs. Ook warme Oosterse gerechten staan bij ons op de kaart. Deze gedifferentieerde kaart stelt in ons staat om een brede regio functie te creëren waar elke klant de snackbeleving naar keuze kan ervaren.

Buiten de directe verkoop tijdens reguliere openingstijden verzorgen wij ook koude en warme buffetten, salades, broodjes, bittergarnituren, warme en koude hapjes. Zelfs een complete barbecue met aankleding behoort tot de mogelijkheden.

Met ons team staan wij voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering naar onze klanten.
Hoe we het doen? Met plezier gedreven door onze passie.

Kom jij bij ons langs om het te ervaren?